Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Her er noen av mine referanser

Marco Elsafadi

"Det er sjelden jeg møter mennesker med så mye empati som Magnar. Øynene utsråler en trygg og sterk personlighet, og gjør noe godt med deg når du er i samme rom. De mennesker som får være en del av denne mannen sitt liv, er heldige. Magnar sprer rundt eg optimisme og glede, ganske enkelt fordi det er hans natur. Det er personligheter som Magnar som den forebyggende sektoren aldri får nok av." Lykke til så masse med alt du gjør du fantastiske menneske.

Marco Elsafadi Relasjonshøvding/Foredragsholder Tlf: 9900 6666 www.marco.no.Arne Klyve

"Magnar Mosdal kjenner jeg som en kunnskapsrik, åpen og reflektert fagperson. I forebyggende sammenheng besitter han egenskapen med å pendel mellom erfaringsbasert kunnskap og ulike faglige perspektiv på en god og balansert måte."

Arne Klyve
undervisningssjef ved Stiftelsen Bergensklinikkene.

Esther Grootenboer

'Magnar har vært min kollega i over 6 år. Jeg kjenner ham som en person med et stort interesse og hjerte for mennesker. Han har mange års erfaring som behandler i psykiatrien, blant annet med kognitiv atferdsterapi. Hans åpenhet, entusiasme og livserfaring gjør ham til en god sparringspartner. Hvis du ønsker hjelp med å komme deg videre i en vanskelig situasjon anbefaler jeg å ta en prat med Magnar. '

Esther Grootenboer
psykiater

Share on Facebook