Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tjenester


 

Veiledning og oppfølging

Trenger du hjelp til å sortere tanker?

Fysisk aktivitet?

Lider du av sosial angst, panikkangst?

Ha fokus på mestring og glede.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, over en telefon eller send en e-post. Hjemmebesøk kan avtales, også i forhold til behandlingforløp.

Henvisning til psykiater - kort ventetid

Jeg har etablert fast samarbeid med psykiater og kan tilby henvisning i forhold til medisinering, diagnostisering, psykodynamisk terapi, familieterapi og parterapi.

Kort ventetid

Foredrag

Kriser og traumer - teori knyttet til egenerfaring av tap, en fars bearbeiding fra å snu det meningsløse til noe meningsfullt. Motiverende intervju - erfaringer mellom klient og rådgiver med positiv endring gjennom å "lokke frem og forsterke personens egen motivasjon"

  

Kompetanse i traumebehandling

Modellen som CT-PTSD bygger på (Ehlers & Clark, 2000) antar at PTSD utvikles dersom traumatiske opplevelser bearbeides på en måte som leder til en følelse av alvorlig nåværende trussel. Når følelsen av trussel vekkes, oppstår gjenopplevelses- og årvåkenhetssymptomer og sterke emosjoner som angst, sinne, skam, skyld eller tristhet. Behandlingen består i å reversere de opprettholdende faktorene. Intervensjonene omfatter bl.a.:

  • Oppgaver for å ta tilbake et vanlig dagligliv
  • Arbeid med traumeminner – forestilt eksponering, diskriminering av påminnere, oppsøke åstedet, omforming av indre bilder – for å redusere gjenopplevelse
  • Endre oppfatninger av traumet ved å oppdatere traumeminner
  • Endre oppfatninger av følgene av traumet (for eksempel symptomene)
  • Oppgivelse av uhensiktsmessige strategier.
    Se mer info her: www.nkvts.no 

Internettbehandling

Jeg tilbyr veiledet internettbehandling, kr. 700,- pr. konsultasjon.

Erfaringer med internettbehandling er dokumentert at det ikke er forskjell i effekt mellom denne form og ansikt til ansiktsbehandling ved angst og depresjon. (Kilde: Veiledet internettbehandling, digitale verktøy for psykisk helsehjelp, T. Nordgreen og A.Repål, Gyldendal 2019)

 

Share on Facebook